Toestellen
18 oktober 2009 - Ron Smeets

Videoreview Motorola Cliq

De Motorola Cliq moet samen met enkele andere, nog niet officieel aangekondigde (Android) toestellen, de noodlijdende Amerikaanse fabrikant uit het diepe dal trekken waar ze de afgelopen twee jaar in terechtgekomen zijn.

Of dat zal lukken moet de toekomst uitwijzen. Android Smartphones zijn hot, maar of de Motorola Cilq genoeg in zijn mars heeft om het mega succes van bijvoorbeeld de RAZR (wat natuurlijk wel een compleet ander toestel was) te benaderen, waag ik toch te betwijfelen. Hieronder kun je een uitgebreide videoreview bekijken van de nieuwe Motorola Cliq.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.