Toestellen
18 maart 2014 - Ron Smeets

Videoreview LG G Flex; buigbaar en (een beetje) zelfhelend

In Las Vegas werd de LG G Flex onthuld; 's werelds eerste buigbare smartphone met een flexibel OLED scherm. Vlak na de lancering postte ik al een eerste indruk video van het toestel. Inmiddels heb ik hem wat langer gebruikt. Dat resulteerde in een uitgebreide videoreview.

LG wil met de G Flex duidelijk aan de wereld laten zien wat ze op dit moment allemaal kunnen. Het flexibele curved display en de zelfhelende achterzijde zijn de specs waar de Koreaanse fabrikant prat op gaat. Maar heb je er ook echt wat aan?

Ik heb het toestel de afgelopen weken eens goed onder handen genomen. Hoe flexibel is hij nu echt? Helen echt alle krassen vanzelf? En hoe handig zijn de knoppen op de achterzijde bij een phablet van 6 inch? Al deze vragen, en meer, worden in onderstaande videoreview beantwoord. Ow, en de LG G Flex is zeker niet de eerste buitgbare, kromme, mobiele telefoon ;-)

http://www.youtube.com/watch?v=WGSl3gDk2hY
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.