Toestellen
08 april 2011 - Ron Smeets

Videoreview Google Nexus S; vooral leuk voor 'nerds'

De Google Nexus S is de opvolger van de Nexus One die vorig jaar in Nederland verscheen. Dit keer was het de beurt aan Samsung om de nieuwe 'Google Phone' te maken. Het toestel onderscheid zich vooral doordat er een 'kale' versie van Android 2.3 (Gingerbread) op staat. Eentje zonder 'custom UI' zoals Samsung's TouchWiz bijvoorbeeld.

Volgens Cowboy Dennis, die onderstaande videoreview van de Nexus S maakte, is het toestel vooral leuk voor zogenaamde 'nerds'. Kijk zelf maar of je het met hem eens bent ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.