Toestellen
24 juni 2010 - Ron Smeets

Videoreview Google Nexus One

Van sommige toestellen is het gewoon jammer dat ze niet meteen wereldwijd gereleased worden. De Google Nexus One is daar zeker een van. Toen die eind vorig jaar in de VS officieel gepresenteerd werd was er een enorme hype rondom gecreeerd. Bovendien had toen ook hij enkele unieke features. Hét moment om een toestel in de winkels te leggen.

Enfin, we zijn inmiddels bijna een half jaar verder. De Nexus One ligt dan nu ook eindelijk officieel in de Nederlandse winkels. Ik kan niet anders dan zeggen dat ik er nu een beetje een 'mosterd-na-de-maaltijd' gevoel van krijg. Kijk onderstaande videoreview maar eens.

#hbp_962486030#

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.