Toestellen
27 maart 2011 - Ron Smeets

Videoreview 'eerste' Nederlandse Sony Ericsson Xperia PLAY

Marvin Spruit, een van de tien gelukkigen die afgelopen weekend als eerste Nederlanders de Sony Ericsson Xperia PLAY mochten ontvangen tijdens het GameKings Live event heeft zijn eigen videoreview van het toestel vanavond op YouTube gezet.

Hieronder kun je zijn bevindingen, in een filmpje van bijna 12 minuten (UPDATE, zondag, 23u00: deel 2 en 3 staan nu ook erbij), bekijken. Enjoy! Ow ja, de maker heeft al laten weten dat hij dit weekend nog meer Xperia PLAY filmpjes gaat maken. Die voeg ik t.z.t. hier ook wel toe.

UPDATE (27-3, 23u00): Marvin heeft zijn tweede en derde (conclusie) deel van zijn Xperia PLAY videoreveiw online gezet. Enjoy!

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.