Toestellen
07 februari 2013 - Ron Smeets

Videoreview: BlackBerry Z10 met BlackBerry 10

Afgelopen maandag publiceerde ik mijn eerste BlackBerry Z10 review. Aanvankelijk wilde ik een korte 'eerste indruk' schrijven, maar gaandeweg de eerste vijf dagen bleek ik er toch wat meer over kwijt te willen. Mijn oordeel was redelijk hard, maar ik sta daar nog steeds volledig achter.

Na zo lang wachten, en ontwikkelen, had de fabrikant verder moeten zijn dan dat men nu laat zien. Kortom, BlackBerry nog heel wat werk te doen alvorens BlackBerry 10 een echt serieuze speler in de smartphone markt kan worden. De potentie is er zeker. Gisteren maakte ik onderstaande videoreview waarin ik mijn ervaringen en oordeel nog iets nader toelicht.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.