Toestellen
06 december 2010 - Ron Smeets

Videoreview BlackBerry Pearl 3G en Curve 3G

De afgelopen weken heb ik onder andere twee 'goedkope' BlackBerry's getest. Cowboy Dennis maakte eerder al een review van de Curve 3G. Ik nam de Pearl 3G voor mijn rekening.

De BlackBerry Pearl 3G is een compact toestel maar een BlackBerry met een standaard numeriek toetsenbord in plaats van een volledig qwerty versie is niet bepaald de beste keuze als je voor een goedkopere BlackBerry oplossing kiest. Enfin, kijk zelf maar.

De BlackBerry Pearl 3G (9105)

De BlackBerry Curve 3G (9300)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.