Toestellen
11 oktober 2007 - Ron Smeets

Videopreviews Samsung i450 en G800

Helaas is hierop de dual-slide functie niet te zien maar het filmpje geeft wel een goed beeld van het toestel dat over enkele weken hier ook te koop zal zijn.

De G800 werd een tijdje geleden al gespot en aangekondigd. Ook hiervan is dus inmiddels een videopreview te zien. Daarop oogt het toestel wel een stuk dikker dan in aanvankelijk verwacht had, en dan bedoel ik natuurlijk niet de 'beveiligingsklomp' die in dit filmpje aan de G800 vast zat ;-)

Met dank aan Portablegear.Gerelateerde links:
Samsung i450 Musicphone volgende maand te koop
Samsung G800 gespot op dealer event
Nieuwe foto's van de Samsung i450
Nieuwe Symbian slider van Samsung, de i450
Samsung G800 maakt ook zijn opwachting
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.