Nieuws
27 oktober 2011 - Ron Smeets

Videopreviews Nokia Lumia 800 en de Lumia 710

Gisteren heb ik op Nokia World al een aantal videopreviews opgenomen van de nieuwe Nokia Windows Phone en Series 40 toestellen. Mijn filmpjes van de Asha serie en de Lumia 710 worden door de 'Nokia cameraman die ik ter plekke toebedeeld kreeg vandaag en morgen ge-edit, dus die verschijnen morgen of overmorgen online.

Voor de Nokia Lumia 800 heb ik samen met Cowboy Dennis van BesteProduct een videopreview opgenomen. Het resultaat daarvan, een pas-de-deux met de Lumia 800, kun je hieronder bekijken, evenals het filmpje van de Lumia 710 dat Dennis en Ger maakten voor BesteProduct. Enjoy!

De Nokia Lumia 800:

De Nokia Lumia 710:

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.