Toestellen
27 oktober 2011 - Ron Smeets

Videopreviews Nokia Asha 201, 300 en 303

Zoals ik gisteren al meldde worden mijn videopreviews van de Nokia Asha toestellen vandaag en morgen ge-edit door de cameraman van Nokia Nederland. Die verschijnen dus wat later hier. Cowboy Dennis was met zijn BesteProduct collega Ger ook in Londen.

Gelukkig hadden zij de beschikking over een (betere) internetverbinding dan dat we op Nokia World zelf voorgeschoteld kregen. Hun eerste ervaringen met de swingende Nokia Asha familie kun je hieronder bekijken.

De Nokia Asha 200 / 201 (ow, en hier heb ik ook nog wel even iets over te zeggen ;-))):

De Nokia Asha 300 en Asha 303:

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.