Toestellen
29 september 2015 - Ron Smeets

Videopreview van een Nexus 5X prototype

Over enkele uren worden de nieuwe Nexus smartphones gepresenteerd. Ik zal niet weer herhalen wat er de afgelopen dagen en weken al allemaal over uitgelekt is. Onderaan dit artikel staan een aantal linkjes naar Nexus 5X en Nexus 6P geruchten. Het komt er op neer dat als ook maar 30% van de informatie in die berichten blijkt te kloppen Google, Huawei en LG straks nog maar weinig echt nieuws te melden zullen hebben ;)

Hieronder staat nog een 'last-minute' gemaakte videopreview van de Nexus 5X; de nieuwe Google Phone van LG. Het is wel een prototype, of dummy dus verwacht niet dat je het toestel ook echt in actie gaat zien. Nee, er wordt ruim drie minuten gesproken over het design en de (mogelijke) specs. Voor de echte Nexus liefhebbers dus. Enjoy!

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.