Entertainment
03 oktober 2006 - Ron Smeets

Videopreview van de werkende PS3

Vanochtend heb ik al gepost over de geluksvogels van PS3Mag die sinds afgelopen vrijdag een werkende PS3, met games, in huis hebben voor een preview.

Dat ze er zelf behoorlijk opgewonden en nerveus van zijn geworden is duidelijk te zien en horen in deze eerste videopreview. De PS3 verandert de redactie van het magazine in een stelletje giechelende en bibberende 'geeks'. Maar wel 'geeks' waar de halve wereld inmiddels jaloers op is!

In de video zelf moet je vooral letten op de snelheid van het apparaat, het startup geluid en de overeenkomsten tussen de GUI van de PS3 en de PSP, het openen van de 'flaps' en de knipperende LEDjes (voor de nerds ;-))

Liefhebbers kunnen de video hier downloaden.Gerelateerde links:
Prijs PS3 in Japan 20% omlaag
Een bestemming voor je oude PS2
PS3 komt toch NIET in November
PS3 verplettert de XBox
Officiele PS3 website online: spellen vanaf 39 Euro
PS3 heeft een 'PS2 Inside' voor compatibiliteit
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.