Toestellen
28 november 2012 - Ron Smeets

Videopreview van de Nokia Lumia 920

Gisteren presenteerde Nokia de Lumia 920 en 820 in Nederland. Het is inmiddesl bekend dat beide toestellen pas vanaf januari in de Nederlandse winkels zullen verschijnen. Ik heb mijn review exemplaar van de Lumia 920 wel al binnen.

Binnenkort een uitgebreside review, maar hieronder alvast mijn eerste indruk, op video. Ja, ik vind hem nog steeds wat dik en zwaar, maar dat heeft ook z'n voordelen (zie video ;-)) Verder heeft de Lumia 920 nog wel wat meer voordelen ten opzichte van zijn concurrenten.

http://www.youtube.com/watch?v=7sfFiF79VWg
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.