Toestellen
15 april 2011 - Ron Smeets

Videopreview van de Nokia E6

Eerder deze week presenteerde Nokia onder andere de nieuwe E6. Dit wordt het eerste toestel waarop standaard het nieuwe Symbian Anna OS geinstalleerd zal worden.

De Nokia E6 zal pas eind juni in de winkels verschijnen. Voor nu zullen we het dus even moeten doen met videopreviews. Hieronder staat een behoorlijk uitgebreide video (ruim acht minuten) waarin de belangrijkste (Symbian Anna) features van de Nokia E6 van dichtbij bekeken en gedemonstreerd worden.

Het toestel wordt in deze video gedemonstreerd door Chris Probert, een van de product managers van Nokia. Het is dus niet bepaald een objectieve preview, maar desalniettemin toch de moeite van het bekijken waard ;-)

http://www.youtube.com/watch?v=wp5MaYWlENc

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.