Toestellen
13 oktober 2007 - Ron Smeets

Videopreview van de nieuwe Gouden RAZR

Ik moet zeggen dat de previewer van Cellulare Magazine zo onderhand mijn favoriete 'Captain Bertorelli' aan het worden is. Heerlijk dat Italiaans-Engels ;-)

Maar, daar gaat het hier eigenlijk niet om natuurlijk. Hij heeft nu namelijk een exclusieve, ruim drie en een halve minuut durende, videopreview van de nieuwste gouden Motorola, de RAZR2, ofwel Luxury Edition die eerder deze week aangekondigd werd.Gerelateerde links:
Gouden RAZR bij Dolce & Gabbana
Motrola KRZR ook in goud
Luxury Edition van de RAZR 2 aangekondigd
De RAZR2: meer van het zelfde, of toch. . ?
Videopreview van de Motorola RAZR2
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.