Toestellen
18 mei 2008 - Ron Smeets

Videopreview van de LG Secret

Deze 'geheimzinnige' nieuwe LG, de derde in de zogenaamde Black Label Series van de Koreaanse fabrikant, werd een week of vier geleden officieel geintroduceerd en het toestel zou nog deze maand in de Nederlandse winkels moeten liggen.

Momenteel kan de LG Secret bij diverse (online) winkels al besteld worden (prijs ligt rond de 430 Euro) maar de verwachte leverdatum is op z'n vroegst 28 Mei.

Stuff.tv heeft al een exemplaar van de LG Secret in handen weten te krijgen en zij maakten onderstaande videopreview.

Volgens de dame van Stuff.tv is de Secret qua specs weliswaar een waardige opvolger van de twee eerdere Black Label Series toestellen, de Chocolate en de Shine, maar perfect is hij zeker niet.

Zo ondervond zij wat problemen met de touchscreen bediening die je moet activeren middels een button en is hij net zo 'vingervlek' gevoelig als de Chocolate en de Shine. Verder heeft hij wel een 5 megapixel camera met dezelfde goede videofuncties (max. 120 fps) als de Viewty, HSDPA support en een prima MP3 speler.Gerelateerde links:
LG Secret (KF750) geintroduceerd
Derde LG Black Label toestel eind April in de winkels
Foto's van de LG Secret
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.