Accessoires
26 september 2010 - Ron Smeets

Videopreview van de HP Slate (Windows 7) Tablet, deel 2

Enkele dagen geleden maakte dezelfde gast al een vier minuten durende videopreview van de HP Slate Tablet.

Afgelopen vrijdag publiceerde hij onderstaande uitpak- en preview video die meer dan dubbel zo lang duurt en waarin ook de specs van de HP Slate opgenoemd worden. De Windows 7 Tablet heeft onder andere een 8.9 inch WVGA TFT touchscreen display, een 1.8GHz Intel ATOM Z540 processor, 2GB DDR2 RAM, 64GB opslag geheugen, WiFi, Bluetooth, een Webcam en een SD kaartlezer. In de doos zit verder nog een dock om de HP Slate in op te laden en op je bureau te kunnen zetten.

UPDATE (27-09, 07u00): Het lijkt erop dat de maker van deze video een mail of brief van HP gehad heeft want zijn videopreview van de HP Slate is offline gehaald. Van zijn eerste preview vond ik nog een andere YouTube link. Van het filmpje hieronder helaas nog niet. Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.