Toestellen
09 september 2010 - Ron Smeets

Videopreview Sony Ericsson Xperia X8

Sony Ericsson presenteerde vlak voor deze zomer de Xperia X8, een toestel dat qua afmetingen in ieder geval het midden houdt tussen de Xperia X10 en de Xperia X10 Mini.

Als alles volgens planning verloopt dan verschijnt de Xperia X8 nog deze maand (Q3) in de winkels met een opmerkelijk laag prijskaartje van zo'n 260 Euro. Gezien het feit dat de Zweeds-Japanse fabrikant wereldwijd Android Marktleider wil worden zullen ze wel wat extra toestellen op de markt mogen brengen, liefst ook met de meest recente Android versies.

Enfin, op de IFA maakten de boys van HDBlog deze (Italiaanse) videopreview van de Sony Ericsson Xperia X8. Enjoy!

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.