Toestellen
18 mei 2011 - Ron Smeets

Videopreview Nokia X7

De Nokia X7 werd enkele weken geleden officieel aangekondigd. Op dit moment is het echter nog steeds niet helemaal duidelijk of het toestel ook in Nederland op de markt zal komen. Officieel zegt Nokia nog steeds dat er geen plannen zijn om de X7 naar Nederland te 'brengen'.

Zelf kon ik ook al even met de X7 spelen. Hieronder kun je een videopreview zien, gemaakt door de boys van usporedi uit Hongarije. Nee, de video is niet in het Hongaars, maar alleen voorzien van achtergrondgeluid.

http://www.youtube.com/watch?v=n1LTodoP_nE

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.