Toestellen
30 oktober 2011 - Ron Smeets

Videopreview Nokia Asha 'familie' @ Nokia World

Tijdens Nokia World werden ook een drietal nieuwe low- en mid range, Series 40 toestellen onthuld. De Nokia Asha 201/201, de Asha 300 en Asha 303 hebben weliswaar dezelfde 'familienaam' maar uiterlijk zitten er wel degelijke behoorlijke verschillen tussen deze drie toestellen.

Ook van deze toestellen nam ik in Londen een videopreview op. Geen spectaculair filmpje, maar het zijn dan ook geen spectaculaire toestellen en ik was, zoals ik ook al bij de video van de Lumia 710 meldde, een beetje gaargekookt door de bedroevend slechte internetverbinding bij het Nokia event in Londen ;-)

http://vimeo.com/31324796
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.