Accessoires
10 januari 2011 - Ron Smeets

Videopreview Motorola Xoom

De Motorola Xoom met Android 3.0 en een dual-core NVidia Tegra 2 processor werd afgelopen week, tijdens de CES, officieel gelanceerd. Het is nog niet bekend of deze tablet ook naar Europa (Nederland) komt.

Natuurlijk werden er in Las Vegas diverse videopreviews van Motorola's eerste Android Tablet gemaakt. Hieronder kun je er eentje bekijken. Hij ziet er bepaald niet slecht uit en de Motorola Xoom lijkt zich ook qua prestaties prima met de concurrentie te kunnen meten. Enjoy!

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.