Toestellen
03 april 2009 - Ron Smeets

Videopreview LG GD900

In Barcelona was de LG GD900 met zijn doorzichtige keypad nog niet veel meer dan een bewegend stuk plastic in een vitrine. Inmiddels hebben de Koreanen een iets completer uitgevoerd prototype gereed.

Deze was dan ook in volle glorie te bewonderen op de CTIA Wireless in Las Vegas. Cool is de feature dat het keyboard ook als multi-touch muis- en navigatiepad te gebruiken is. Het videobewijs daarvan kun je hieronder zien

http://www.youtube.com/watch?v=h2gb-PplYC0http://www.youtube.com/watch?v=VMgq4O2kZH0

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.