Toestellen
19 mei 2010 - Ron Smeets

Videopreview HTC Wildfire op Zandvoort

Ik was gisteren op het Circuit van Zandvoort voor de Nederlandse pers presentatie van de HTC Wildfire. Helaas hadden we, tussen het racen in Porsches door, maar heel even de tijd om met het toestel zelf te spelen en er zijn ook nog geen review exemplaren van deze goedkope 'social media' android smartphone beschikbaar.

Toch is het gelukt om samen met Cowboy Dennis van Beste Product een, ietwat rumoerige, videopreview te schieten, vlak voor de Tarzanbocht en boven op het dak van de Paddock ;-) Enjoy!

#hbp_1106170056#

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.