Geruchten
19 september 2009 - Ron Smeets

Videopreview HTC Leo

De HTC Leo is de afgelopen weken al meerdere keren in het geruchtencircuit opgedoken. Dezelfde Russische bron die eerder al enkele afbeeldingen van het toestel wist te bemachtigen heeft nu een bijna tien minuten durende videopreview van de HTC Leo gemaakt.

De belangrijkste specs bevatten naast het Windows Mobile 6.5 besturingssysteem een 4.3 inch WVGA touchscreen display, 1GHz Qualcomm Snapdragon processor, 8 megapixel camera, WiFi, GPS, HSDPA, Bluetooth 2.1, een 3.5mm audio headset aansluiting, microSD geheugenkaart gleuf, bewegingssensor en USB aansluiting. Kortom, een bijzonder complete Smartphone met een verschrikkelijk groot display ;-) De video:

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.