Toestellen
08 oktober 2009 - Ron Smeets

Videopreview HTC HD2

Tja, tijdens de officiele introductie van de HTC HD2, afgelopen dinsdag vlak na de Windows Phone presentatie, deed HTC Nederland een beetje spastisch over het filmen en fotograferen van het complete toestel (met name de achterzijde). Het was namelijk nog een prototype.

Hieronder kun je twee videopreviews van Engadget bekijken waarin duidelijk te zien is dat ook de beruchte achterzijde getoond wordt, met daarop dus de 'oude naam' Pro Three in volle glorie (zie ook de afbeelding hiernaast).

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.