Toestellen
07 december 2010 - Ron Smeets

Videopreview Google Nexus S

Gisteren werd de Google Nexus S officieel gepresenteerd in de VS. De boys van Engadget konden het toestel tijdens de D: Dive Into Mobile conferentie in San Francisco al even uitproberen.

De eerste ervaringen met de Nexus S zijn bijzonder goed, als we Engadget mogen geloven. De Nexus S is razendsnel en Ze maakten ook nog deze (hieronder) korte videopreview en wat hands on kiekjes van het toestel.

De foto's: Nexus-S-ho-a Nexus-S-ho-b Nexus-S-ho-c Nexus-S-ho-d Nexus-S-ho-e Nexus-S-ho-f Meer foto's (echt véél meer ;-)) kun je hier zien.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.