Toestellen
20 februari 2007 - Ron Smeets

Videophone voor kids

Het toestelmerk Imaginarium kennen we al van de Mo1 GSM voor kids.

De Spaanse toestelmaker heeft nu ook een videophone model, speciaal voor (kleine) kinderen ontworpen, de Cam1.

Zoals te zien op de foto lijkt hij meer op een stukje speelgoed met een klein display (gameboy of tamagotchi) dan een GSM.

Leuk voor de ouders die hun kids ook willen zien als ze gebeld worden.Gerelateerde links:
Spaanse GSM voor kids
Extreem veel Israelische kids met GSM
Interessante inzichten in GSM gebruik door kids
Cartoon GSM's van Gigabyte
Big Mother is watching her kids
Censuur GSM voor Kids
Kids GSM met GPS
Walkie Talkie GSM in top 10 kids speelgoed
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.
Warning: include(cookie_banner.php): failed to open stream: No such file or directory in /data/ftp/home/www.dutchdo.nl/html/shop/x/mc/footer_mc.php on line 314 Warning: include(): Failed opening 'cookie_banner.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /data/ftp/home/www.dutchdo.nl/html/shop/x/mc/footer_mc.php on line 314