Entertainment
29 april 2008 - Ron Smeets

Videofilmjes als achtergrond op je iPhone

Als je in het bezit bent van een ulocked en jailbroken iPhone dan kun je de achtergrond van het scherm wat opfleuren met videofilmpjes. Zie onderstaande demo van vWallpaper.

Overigens is het installeren van de applicatie en de video's nog niet zo heel erg eenvoudig. Hiervoor moet je namelijk via SSH een verbinding maken met de iPhone om de betreffende videobestanden vervolgens in de juiste directory te kunnen kopieren.

Hier staat een korte handleiding.Gerelateerde links:
Software unluck voor iPhone 1.1.3 en Bootloader 4.6
Apple verkoopt 250.000 'unlocked' iPhones
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.