Accessoires
10 juli 2007 - Ron Smeets

Videodemonstratie van de M500 Mobile Phone Watch

Ongeveer een jaar geleden kondigde het Australische SMS Technology de komst van 's werelds eerste GSM horloge aan, de m300.

Inmiddels heeft men al een tweede versie van dit leuke, maar volgens mij niet zo praktische, gadget op de markt gebracht, de m500.

Behalve dat je er mee kunt bellen (tri-band GSM met GPRS) heeft ie ook een touchscreen display, multimedia speler (MP3/AAC/MP4), Bluetooth en USB aan boord. Wat wel effe wennen zal zijn is de standby tijd van slechts 80 uur. Dat is voor een GSM al niet bijzonder lang, maar voor een horloge natuurlijk al helemaal niks.

Hieronder (na de klik) kun je een uitgebreide videodemo bekijken van de m500.

Via: Mobile MentalismGerelateerde links:
Bluetooth horloge van Citizen
Sony Ericsson Bluetooth horloge duur en beperkt
Video kijken op je horloge
Al 1.2 miljoen GSM horloges in bestelling
GSM in een horloge
Telefoon Horloge
GSM verdringt horloge
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.