Accessoires
22 maart 2014 - Ron Smeets

Videodemo: Layar voor Google Glass

Layar werd enkele jaren geleden een grote toekomst voorspeld. De Nederlandse ontwikkelaar van Augmented Reality apps was zelfs enkele dagen wereldnieuws. Helaas, maar even zo voorspelbaar, bleef AR steken op het niveau van 'een leuke gimmick die je wel eens aan vrienden en bekenden laat zien'.

De afgelopen maanden is Google Glass het nieuwe tovergadget. En natuurlijk wordt, naast de vele ontwikkeiingen, ook Augmented Reality weer 'uit de kast' gehaald. Hieronder een korte videodemo van de Layar app voor Google Glass

Ziet er leuk uit, maar ook dit is weer een gimmick als je het mij vraagt.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.