Toestellen
15 november 2011 - Ron Smeets

Videocameravergelijk: Nokia Lumia 800 vs HTC Titan

Ik shreef dit weekend al over de ietwat mindere kwaliteit van de camera van de Nokia Lumia 800 in vergelijking tot die van andere Windows Phone 7.5 toestellen. Zoals bekend werkt Nokia al aan een update hiervoor.

Ger en Dennis van BesteProduct maakten gisterenmiddag onderstaande vergelijkende video. Zij filmden, gelijktijdig en met dezelfde instellingen, met de HTC Titan en de Nokia Lumia 800 dus.

Het resultaat moge duidelijk zijn. De update voor de camera van de Nokia Lumia 800 is hard nodig. Laten we hopen dat de problemen met de belichting (roze waas en dergelijke) dan zowel voor het foto- als video gedeelte van de camera drastisch verbeterd wordt.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.