Geruchten
21 januari 2009 - Ron Smeets

Video Windows Mobile 6.5 gespot?

het is al een tijdje bekend dat Microsoft nog met een 6.5 versie van Wndows Mobile gaat komen voordat we de veelgeplaagde en hopeloos uitgestelde versie 7 kunnen gaan verwachten.

Vandaag is onderstaande, ruim zeven minuten durende, video opgedoken waarop Windows Mobile 6.5 in actie te zien zou zijn. Zou kunnen natuurlijk. Bovendien publiceerde WMPoweuser nog enkele nieuwe screenshots maar die vind ik er niet echt geloowaardig uitzien. Oordeel zelf maar. Ze staan onder de video.

Het OS in de video lijkt in ieder geval wel op de eerste screenshots die een maand of twee geleden al eens opdoken (zie afbeelding links). Daarbij moet natuurlijk wel gezegd worden dat dat toen ook een gerucht was.

Via: YouTube en WMPowerUser

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.