Entertainment
31 oktober 2005 - Ron Smeets

Video van 'Smash My iPod' online

De Applehaters van Smash My iPod hebben hun woorden van enkele weken geleden in daden omgezet.

Vorige week zijn ze met 400 dollar en een draaiende camera naar een Apple Store gegaan om een iPod te kopen en hem nog in de winkel, voor de camera, te slopen.

De beelden van de 'Smash My iPod' actie zijn nu ook te downloaden. Gelukkig hebben ze meteen genoeg mirror-sites aangemaakt zodat de wachttijd meevalt.

Overigens zijn er, voor wie dit nog niet weer, meer van dit soort haatdragende groepjes actief. Smash My XBox en Smash My PS3 zijn slechts twee voorbeelden.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.