Concepten
02 mei 2014 - Ron Smeets

Video van een iPhone 6 mockup

Vlak nadat de foto's van de vermeende (want onbevestigd) iPhone 6 mockup's online verschenen heeft dezelfde bron ook een video opgedoken. Daarin wordt dezelfde mockup bijna anderhalve minuut voor een camera rondgedraaid.

Als het allemaal fake blijkt te zijn, en die kans is zeker aanwezig bij dit soort geruchten, dan is het wel een goed gemaakte fake. Ik bedoel, dit lijkt wel op iets dat Apple zou kunnen bedenken voor de iPhone 6. Groter, maar verder niet te veel veranderingen ;-)

http://www.youtube.com/watch?v=0mUdILvB4Qg

Bron (Franstalig)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.