Geruchten
17 maart 2010 - Ron Smeets

Video van de zilveren versie van de HTC Desire opgedoken

UPDATE (13u45): Tja, zo zie je maar weer dat haastige spoed zelden goed is. De video is nieuw, het toestel bestond al ;-) Mea Culpa!

Op een Nederlandse Flickr pagina is een onderstaande, korte, video opgedoken van een zilveren versie van de HTC Desire. Het is natuurlijk nog allerminst zeker of deze variant van de Desire ook (bij ons) in de winkels komt, maar dat lijkt wel waarschijnlijk. Meer foto's staan ook na de klik. Voor de liefhebbers...

HTC-Desire-silver-Android-2 HTC-Desire-silver-Android-3 HTC-Desire-silver-Android

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.