Geruchten
13 februari 2014 - Ron Smeets

Video van de Sony Xperia Sirius (aka Z2) toont UI

De kans Sony tijdens het MWC mogelijk de Xperia Z2 zal onthullen lijkt groot. De afgelopen weken doken al diverse geruchten op waarin een toestel te zien was of besproken werd die daar voor door zou kunnen gaan, de Sirius. 

De nieuwste toevoeging aan die geruchten is onderstaande video van de User Interface. Er wordt nog bij vermeld dat dit nog niet de 'final' software is, maar dat mag de pret niet drukken. Gisteren doken ook al afbeeldingen op (onder de video) van de camera instellingen. Daaruit kon afgeleid worden dat het toestel ook in 4K kan filmen. Laat maar komen, Sony, zou ik zo zeggen.

Eerder werd al gespeculeerd over de aanwezigheid van een 5.2 inch Sony Triluminos display, Android 4.4.2 KitKat, een quad core Snapdragon 800 processor, 3GB RAM en 20.7 megapixel camera.

Xperia-Sirius-CamInstellingen Xperia-Sirius-CamInstellingen-a

Video via

Afbeeldingen via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.