Toestellen
22 september 2008 - Ron Smeets

Video van de nieuwe Armani Phone

Eerder vandaag lekten al enkele specs en een afbeelding uit van wat de tweede generatie van de Samsung Armani Phone zou moeten worden.

Inmiddels is ook een video opgedoken, maar het toestel wordt er echt niet beter op. Als je de video hieronder bekijkt dan snap je wat ik bedoel.

Mocht je ooit in het donker met pech langs de autosnelweg komen te staan of schipbreuk leiden op de stille zuidzee dan kun je met dit toestel in ieder geval de nodige aandacht trekken ;-) En dat allemaal voor een prijskaartje van ca. 300 Euro.

De specs nog even op een rijtje:

- Quad-band GSM

- UMTS / HSDPA

- 2.2 inch OLED Display

- 3.2 Megapixel camera

- FM Tuner

- USB / Bluetooth

- microSD geheugenkaart optie

Nog enkele foto's:

Via: Engadget ESGerelateerde links:
Samsung en Armani proberen het nog een keer
Armani Phone als 'Count Dracula' naar China
Samsung Armani P520 van dichtbij gekiekt
Samenwerking tussen Samsung en Armani aangekondigd

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.