Geruchten
11 augustus 2008 - Ron Smeets

Video van de HTC Dream opgedoken

De halve mobiele wereld vraagt zich al maanden af wanneer het eerste 'Android' toestel, waarvan alom aangenomen wordt dat het de HTC Dream zal zijn, in de winkels ligt.

HTC roept zelf al geruime tijd dat het eind 2008 zal worden, maar diverse bronnen en analisten hebben al enkele keren hun twijfels geuit of die deadline wel gehaald kan worden. De tijd zal het leren.

Dit weekend is een korte, ietwat wazige, video opgedoken (zie hieronder) waarin de HTC Dream te zien zou zijn.

Het toestel is in de video zier er niet echt spectaculair uit, maar dat kan natuurlijk ook komen door het feit dat het filmpje wat te dichtbij geschoten is. Hierdoor kunnen we niet het hele toestel zien, maar zo op het eerste gezicht lijkt de HTC Dream in deze video wel veel op het demo toestel van een half jaartje geleden (foto hierboven).

Via: BoyGeniusGerelateerde links:
HTC Dream presentatie op 6 Mei in Londen?
HTC Dream getoond tijdens Google's I/O conferentie?
HTC Dream wordt de eerste 'Android' Phone
HTC Dream gespot?
Google bevestigt de komst van Android Phones in 2008
Eerste Google Android Phones komen 'pas' in Q4
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.