Toestellen
28 september 2007 - Ron Smeets

Video van de duurste Ferrari GSM ter wereld

Het is even Vertu-tijd. Gisteren schreef ik al iets over de exclusieve Ferrari Ascent 60 van 18.000 Euro en vanochtend postte ik een filmpje van die andere special edition Vertu met Ferrari look-and-feel, de Ascent 1947.

Om het compleet te maken nog even een filmpje (na de klik)van de eerstgenoemde. Ik ben wel benieuwd of deze meneer de eigenaar is of gewoon in een winkel werkt waar ze het toestel op voorraad hebben liggen ;-)Gerelateerde links:
Een 'Nokia' van 18.000 Euro
Vertu Signature nu ook in roze
Ferrari GSM van Vertu
Vertu Constellation voor de 'kleine' beurs
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.