Toestellen
08 december 2008 - Ron Smeets

Video van Chinese Android Phone

Enkele dagen geleden zagen we de Chinese QiGi i6 al opduiken wiens meest opvallende feature ongetwijfeld de aanwezigheid van twee besturingssystemen is.

Hieronder een eerste video van het toestel in 'Android modus'. Ga er wel maar even voor zitten want hij duurt op een seconde na precies tien minuten. Enjoy!

Ligt het aan mijn oren of hoor ik toch duidelijk een mechanisch klik geluid als er op het scherm een selectie gemaakt wordt. Touchscreen a-la BlackBerry Storm of toch gewoon een geluidseffect?

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.