Nieuws
29 december 2014 - Ron Smeets

Video toont oplossing voor Nexus geheugen bug Na 'flashen' van een fabrieks ROM tonen sommige Nexus toestellen nog maar de helft van het ingebouwde geheugen

Sommige Nexus 32GB toestellen hebben al geruime tijd last van een vervelende bug. Gemiddelde gebruikers, die hun toestel niet zelf flashen, zullen er geen last van hebben, maar doe je dat wel, dan kan het gebeuren dat je na het flashen van nieuwe software nog maar de helft van je geheugen over hebt. Dat is natuurlijk niet echt weg en het is ook niet zo dat je dan een ROM geinstalleerd hebt die 16GB groter is dan normaal. Nee, het is een bug.

Heb jij een Nexus met 32GB geheugen en is daar na het flashen van een fabrieks-ROM nog maar 16GB van over? Dan kun je in onderstaande video de oplossing daarvoor vinden.

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.