Accessoires
03 januari 2006 - Ron Smeets

Video kijken op non-video iPod's

Voor al diegenen die het afgelopen jaar een iPod gekocht hebben voordat de G5, video, versie uitkwam!

De iSee 360i is een portable dock voor zo ongeveer alle iPods die geen video kunnen afspelen zoals de Nano, Mini en de 4e generatie iPods, maar wel over voldoende geheugencapaciteit beschikken om videoclips en films te kunnen opslaan.

Je schuift je iPod er aan de achterzijde in en vervolgens speel je je videobestanden af die je dan weer aan de voorkant van de iSee, waar een 9cm (320x240) kleurenscherm is ingebouwd, kunt bekijken. Al met al ruim 2,5cm (30%) groter dan het scherm van een iPod video.

Kortom, voor ruim 200 Euro ($249) maak je van je iPod een 'harddisk' voor een portable multimedia player, die overigens ook een video-ingang heeft en waarvan de accu dubbel zo lang (4 uur) meegaat dan die van de Apple.

Toch maar even doorsparen en een echte iPod video kopen, of niet?

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.