Accessoires
01 oktober 2006 - Ron Smeets

Video kijken op je horloge

Als je het display van een Multimedia Phone nog niet klein genoeg vindt als TV scherm, dan is dit wellicht iets voor je.

Het Chinese Shenzhen Adragon Digitek heeft een horloge ontworpen dat MP4 videobestanden kan afspelen. Volgens de makers is ie ook nog shock- en zelfs waterproof.

Behalve de MP4 speler heeft dit 'horloge' ook een microfoon, line-in optie, equalizer met 5 standen, een USB 2.0 poort en een accu die 9 uur meegaat.

De belangrijkste specs zoals resolutie en opslagcapaciteit (en methode) zijn nog niet bekend gemaakt dus het model op de foto zal nog wel een mock-up of prototype zijn.Gerelateerde links:
iWatch
Al 1.2 miljoen GSM horloges in bestelling
GSM in een horloge
GPS navigatie horloge van Globalsat
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.