Geruchten
26 mei 2011 - Ron Smeets

Video handleidingen BlackBerry Curve 9350 / 9370 gespot

In januari lekte al een afbeelding en enkele specs uit van de BlackBerry Sedona. Dat blijkt, als de geruchten kloppen, een nieuwe versie van de Curve te worden, de Curve 9350 / 9370 om precies te zijn.

Deze week werden enkele geanimeerde video handleidingen opedoken door de boys van CrackBerry. Een paar korte filmpjes waarin diverse features en de bediening van de Blackberry Curve 9350 / 9370 uitgelegd worden. Over de (Europese) prijs en beschikbaarheid is nog niets bekend.

De specs, die dus enkele maanden geleden al opdoken, spreken van een 3.25 inch HVGA (480 x 360) display, Touchpad, een 5 megapixel camera met HD video opname (waarschijnlijk 720p), WiFi, 1GB Flesh geheugen, 512MB RAM, A-GPS, NFC, microUSB en Bluetooth 2.1.

Meer filmpjes vind je hier.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.