Accessoires
27 april 2007 - Ron Smeets

Verwisselbare metalen covers voor de Shine

Echt mooi vind ik ze niet, maar voor wie een LG Shine heeft en uitgekeken is op het zilver spiegelende frontje en RVS achterkant ;-) zijn er nu verwisselbare metalen covers.

Volgens de makers (Koreaans) heb je geen schroevendraaiers nodig (voor het achterklepje natuurlijk sowieso niet). Ze worden op het toestel geplakt over de bestaande covers heen. Mmmhh, dan vraag ik mij toch af hoe makkelijk ze te verwisselen zullen zijn, hoe goed ze blijven zitten en of er lijmresten achterblijven als je ze zat bent.

De covers zijn nog niet in Nederland te koop, maar ongetwijfeld (binnenkort) online te bestellen. Meer foto's:

Via: JustAMPGerelateerde links:
LG Shine populairder dan de Chocolate
Clamshell en gouden versie van de LG Shine in Korea
Samsung met verwisselbare covers in zeven kleuren
Design uitvoering van de LG Shine
Trendy verwisselbare doe-het-zelf telefooncovers
Kameleon covers voor je iPod
GSM modding of gewoon gek
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.