Toestellen
27 april 2008 - Ron Smeets

Vertu viert 10e verjaardag met nog exclusievere modellen

Ter ere van het tien jarige bestaan van Vertu, de luxe afdeling van Nokia, komt de fabrikant deze zomer met een speciale Vertu Rococo Collectie op de markt.

Feitelijk wordt dit toestel een jubileum uitvoering van de Vertu Constellation, voorzien van gegraveerde bloemenpatronen in de lederen achterzijde van het toestel. De Rococo collectie zal in diverse kleuren verkrijgbaar zijn (zwart, wit (ivory), rood, blauw) en er komt ook een sapphire uitvoering.

De prijs is nog niet bekend maar zal ongetwijfeld ver boven de 2000 Euro liggen.Gerelateerde links:
Vertu Constellation voor de 'kleine' beurs
Vertu Race Legends colectie is compleet
Vertu Signature nu ook in roze
Een 'Nokia' van 18.000 Euro
Vertu 'Mixed Metals': 14.000 Euro
Een GSM van 80.000 Euro
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.