Toestellen
26 juni 2007 - Ron Smeets

Vertu Signature nu ook in roze

Dat is lang geleden dat we weer eens schreven over een roze GSM.

Ik moet eerlijk bekennen dat na de pink hype van een aantal maanden geleden, toen vrijwel elk populair toestel ook in het roze uitkwam, ik ook maar relatief weinig van die roze modellen in het dagelijks leven tegenkom.

Enfin, we hebben er weer eentje gevonden, maar deze is niet voor iedereen te 'hebben'. Het is namelijk een roze Vertu Signature Diamond, het luxe en extreem dure Nokia merk.

De eerste Singature Diamonds modellen kwamen al in November 2005 op de markt dus we hebben het hier ook over een ietwat ouder model, maar dat zal de gemiddelde Vertu klant die bereid is om enkele duizenden Euro's neer te tellen voor een GSM niet zoveel boeien.Gerelateerde links:
Vertu Constellation voor de 'kleine' beurs
Slangenmobieltje van 250.000 Euro
Vertu Race Legends colectie is compleet
Overvallers maken voor 4.5mljn aan Vertu GSM's buit
Ferrari GSM van Vertu
Een GSM van 80.000 Euro
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.