Toestellen
12 december 2006 - Ron Smeets

Vertu Race Legends colectie is compleet

Met de release van de 'Monaco' (geel) en de Nürbürgring (Titanium Grey) heeft Vertu haar Race Legends collectie gecompleteerd.

Zoals de meesten van jullie wel zullen weten is Vertu niet het goedkoopste toestelmerk, en dat is een understatement. Omdat de gemiddelde klant van Vertu toch genoeg te besteden heeft hebben ze de Race Legends collectie ook nog eens uitgebreid met een carbon-fibre box waarin de zes toestellen, in startopstelling, kunnen liggen.

Speciaal voor de verzamelaar die het leuk vindt om enkele tienduizenden Euro's uit te geven voor zes dezelfde GSM's die hij dan vervolgens niet gaat gebruiken, maar in een speciale doos in de vitrine zet.

De prijs van de box heb ik nog niet gezien, maar de toestellen beginnen bij zo'n 5000 Euro per stuk, dus het zou Vertu netjes staan als ze de paar verzamelaars die ze echt alle zes aanschaffen zo'n doos gratis erbij geven!

Ik ben overigens benieuwd wanneer de rip-offs hiervan op de markt komen. Toestellen met verwisselbare covers van ALLE Formule 1 circuits bijvoorbeeld ;-)Gerelateerde links:
Nu ook een Lamborghini uitvoering van de Nokia 8800
Nieuw luxe GSM merk
Luxe GSM's voor racefans
Vertu Constellation voor de 'kleine' beurs
Nieuwe MVNO Baron voor topsegment
Een GSM van 80.000 Euro
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.