Toestellen
20 januari 2012 - Ron Smeets

Vertu Constellation Quest Ferrari op komst

Vertu, het luxe merk van Nokia dat momenteel in de etalage staat, heeft een korte teaser video van een nieuwe Ferrari Phone online gezet; de Vertu Constellation Quest Ferrari.

Op de foto is nog niet veel meer te zien dan een deel van de achterzijde van het toestel met daarop het Ferrari logo, maar afgaande op de naam zal dit een variant worden op de bestaande Vertu Constellation Quest, maar dan met Ferrari branding en content. 

Ik neem aan dat de specs van het 'Ferrari model' verder identiek zullen zijn aan die van de 'standaard' Constellation Quest (zie foto onderaan dit artikel). Die heeft onder andere een 2.46 inch VGA display, fysiek qwerty toetsenbord WiFi, quad band GSM, UMTS, A-GPS en een 5 megapixel camera. Het prijskaartje zal naar alle waarschijnlijkheid natuurlijk wel weer wat 'geupgrade' worden door de toevoeging van 'Ferrari' ;-)

De Vertu Constellation Quest Ferrari 'teasers': Vertu-Constellation-Quest-Ferrari-b Vertu-Constellation-Quest-Ferrari

De Vertu Constellation Quest: Vertu-Constellation-Quest-a

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.