Toestellen
15 september 2007 - Danijel Dercksen

Verslag van het Samsung City Event

In week 36 kreeg in de uitnodiging om naar het Samsung City Event te komen in het World Fashion Center in Amsterdam. Ervan uitgaand dat Samsung feesten en launches altijd goed geregeld zijn, gratis eten en leuke goodies bijvoorbeeld, heb ik besloten om naar het even toe te gaan en eens te kijken wat er zoal te zien was. Uitgerust met een Camera ging ik er naar toe en niet wetend wat voor prachtigst ik allemaal tegen zou gaan komen in het het World Fashion Center!

Music Phones

Amper een maand geleden wisten we te berichten over nieuwe telefoons die Samsung eind dit jaar op de markt zou gaan zetten. Hieronder viel ook de SGH-F310 B&O en de SGH-F330. Deze nieuwe music-range van Samsung moet hoge ogen gaan gooien als het gaat om muziek afspelen en kwaliteit en op de beurs deden ze dat zeker!

Lady Phones

Er waren maar een paar ladyphones aanwezig op het event maar ze sprongen zeker in het oog! Ik heb niet van elk toestel afzonderlijk een foto gemaakt zoals bij de andere maar een leuk overzicht shot gemaakt waarin je al het roze geweld kunt zien.

Business Phones

Dit was het leukste van de hele beurs: de Business Phones van Samsung. Alleen de i600 had ik eerder gezien en de rest waren allemaal volkomen nieuw voor mij. Ik kende ze natuurlijk wel van internet, maar ik had ze nog nooit in het echt mogen aanschouwen en daar stonden ze opeens voor me..

Je kunt het hele verslag, inclusief nog meer foto`s van oa de G800,F700 en P520, hier door lezen!

Over de auteur: Danijel Dercksen